Η ταξική αλληλεγγύη και οι αγώνες για τη ζωή ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κράτους (τοπική ασφάλεια και αστυνομία) σε πλήρη δράση ενάντια στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου. Από το «περάστε από το τμήμα διά υπόθεσίν σας» το προηγούμενο διάστημα, περάσαμε στις δικαστικές διώξεις. Τώρα ζητούν και τη συνδρομή των δικαστικών αρχών για να ξεμπερδέψουν από την «ενοχλητική» παρουσία της Εργατικής Λέσχης.

Έτσι, μαθεύτηκε ξαφνικά ότι έχουν κατατεθεί μηνύσεις από αστυνομικό του Β’ Α.Τ. Περιστερίου (Ανθούπολης) κατά των υπευθύνων της Λέσχης –με βάσει το μισθωτήριο συμβόλαιο- «για διατάραξη κοινής ησυχίας»!

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27/11/2015 η Λέσχη είχε πραγματοποιήσει εκδήλωση στο χώρο της (Λεωφόρος Θηβών 227) κι ενώ η μαζική συμμετοχή συμπολιτών επιβεβαίωνε την αναγκαιότητα ύπαρξης και λειτουργίας της οργανωμένης-συλλογικής παρέμβασης στη γειτονιά, οι αρχές της τήρησης «του νόμου και της τάξης» περιπολούσαν και έγραφαν μηνύσεις! Χωρίς να γίνει η παραμικρή προειδοποίηση ή σύσταση ότι υπήρξε η παραμικρή ενόχληση. Πριν λίγες μέρες παραλήφθηκε «Κλητήριο θέσπισμα» όπου καλούνται οι συναγωνιστές της Εργατικής Λέσχης να παραστούνε στο δικαστήριο στις 18/3/2016 για να δικαστούνε!


Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετούς μήνες η λειτουργία της Εργατικής Λέσχης έχει μπει στο στόχαστρο των κατασταλτικών μηχανισμών. Η αγωνιστική δράση της Εργατικής Λέσχης ενοχλεί όλους όσους υποστηρίζουν τον εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις των μνημονίων, οι επιταγές της Ε.Ε. και η πολιτική του κεφαλαίου.

Τους ενοχλεί το παράδειγμα ταξικής αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης για την προάσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, η κοινωνική δράση της ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό, η προσπάθεια ανάδειξης ενός γνήσια λαϊκού πολιτισμού χωρίς χορηγούς και σπόνσορες. Τους ενοχλεί ότι οι νέοι της περιοχής έχουν μια ανοιχτή πόρτα αναζήτησης και δράσης.

Με τον εκφοβισμό και την καταστολή προσπαθούν να μας σταματήσουν. Δε θα τα καταφέρουν! Καταγγέλλουμε τη στοχοποίηση της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου από την αστυνομία. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
13.3.2016

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *