Ανοικτή σύσκεψη συντονισμού συλλογικοτήτων, αγωνιστών/στριών για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και την αντιπολεμική δράση.


Την Τρίτη 1 Μάρτη, πραγματοποιήθηκε ανοικτή σύσκεψη για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και την αντιπολεμική δράση, μετά από κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού.

Αποφασίστηκε το διήμερο 18-19/3 να πραγματοποιηθούν:

  • ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση για το προσφυγικό και τον πόλεμο,
  • έκθεση φωτογραφίας και
  • συγκέντρωση- διαδήλωση στην πόλη,
Το πρηγούμενο διάστημα θα προηγηθεί καμπάνια με εξορμήσεις στην πόλη, αφίσα και ενημέρωση μέσω των ΜΜΕ και των social media.

Καταλήχθηκε να υπάρχει ένας άτυπος συντονισμός συλλογικοτήτων, πολιτικών οργανώσεων κι αγωνιστών/ στριών, να δημιουργηθεί ένα δίκτυο αλληλέγγυων σε σταθερή βάση που να βρίσκεται σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο νέας έλευσης προσφύγων στην περιοχή.
 
Καλούμε τη Δευτέρα 7 Μάρτη στις 8:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Πανελλήνιον, όλες και όλους τους αλληλέγγυους, αγωνιστές/στριες κινημάτων, συλλογικότητες, σωματεία, μετωπικά σχήματα, στέκια, συνδικαλιστικές παρατάξεις, πολιτικές οργανώσεις, δημοτικές και περιφερειακές κινήσεις, σε ανοικτή σύσκεψη, όπου θα συζητήσουμε, θα συνδιαμορφώσουμε και θα συναποφασίσουμε τις επόμενες δράσεις μας στο αμέσως προσεχές διάστημα.  

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *