Κάλεσμα σε σύσκεψη στο Ξενοδοχείο Πανελλήνιο την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 9μ.μ, για τη διοργάνωση συγκέντρωσης και διαδήλωσης

Στις μέρες που ο Νίκος Ρωμανός, στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο Αλέξανδρος Γρηγόροπουλος, ρισκάρει την ίδια του τη ζωή ως απεργός πείνας για το αυτονόητο ανθρώπινο και νόμιμο δικαίωμα του να παρακολουθεί τα μαθήματά του στο Πανεπιστήμιο.
Στις μέρες που το Ferguson των ΗΠΑ "καίγεται", με αφορμή την μη παραπομπή καν σε δίκη του δολοφόνου αστυνομικού ενός (τυχαίο κι αυτό άραγε...) νέου ανθρώπου.
Στις μέρες των παιδονόμων Πρυτάνεων και Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εναντίον των ΘΡΑΣΙΜΙΩΝ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ μαθητών και φοιτητών, απλά αποδεικνύεται πως:
  • Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΤΥΧΑΙΟ ΘΥΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!
  • ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ!
Στις μέρες αυτές δεν υπάρχουν δικαιολογημένες απουσίες! Η ιστορία δε θα τις ξεχάσει και δε θα τις συγχωρέσει ποτέ!
Καλούμε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 9μ.μ. στο Ξενοδοχείο Πανελλήνιο, κάθε νέα και νέο, μαθητές και φοιτητές, τον κόσμο της εκπαίδευσης, τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους, συλλογικότητες και στέκια, πολιτικές οργανώσεις και συνδικαλιστικές παρατάξεις, κάθε πολίτη της πόλης μας, να συμμετέχουν στη σύσκεψη για τη διοργάνωση συγκέντρωσης και διαδήλωσης στα Τρίκαλα την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *