Σύσκεψη συλλογικοτήτων,σωματείων και πολιτών για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύσκεψη συλλογικοτήτων,σωματείων και πολιτών για τη διοργάνωση συγκέντρωσης για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Στις σημερινές άγριες μέρες της καταστολής και του αυταρχισμού, των δολοφονικών επιθέσεων των ΜΑΤ σε φοιτητές στην Αθήνα και σε διαδηλωτές στις Σκουριές, της επέλασης εισαγγελέων και ασφαλιτών στις μαθητικές καταλήψεις, της προσπάθειας επιβολής αντισυνδικαλιστικών κι αντεργατικών νόμων, της καταπάτησης κάθε δημοκρατικού κι ανθρώπινου δικαιώματος, της εργοδοτικής τρομοκρατίας και της κοινωνικής ερήμωσης και καταστροφής, μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ η υπενθύμιση της στυγερής δολοφονίας ενός 15χρόνου παιδιού πριν λίγα χρόνια μόνο από τους "προστάτες" της τάξης.

Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος δεν ήταν ένα "τυχαίο" θύμα, ούτε ένα "μεμονωμένο" περιστατικό...

Στο πρόσωπό του καθρεφτίζονταν όσα μισεί η εξουσία και το σύστημα που αυτή εκπροσωπεί την αμφισβήτηση, τα όνειρα, το αγωνιστικό φρόνημα, τη συλλογική διεκδίκηση και την προσωπική αξιοπρέπεια. Τη νεότητα την ίδια!!

Αυτά βρισκόταν στο στόχαστρο του Κορκονέα και του συστήματος που "προφυλάσσει"! Ας βγούμε ξανά στους δρόμους της φωτιάς για τον Αλέξανδρο και φέτος!

Καλούμε την Παρασκευή 28/11 στις 9μ.μ. στο Ξενοδοχείο Πανελλήνιο, κάθε νέα και νέο, μαθητές και φοιτητές, τον κόσμο της εκπαίδευσης, τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους, συλλογικότητες και στέκια, πολιτικές οργανώσεις και συνδικαλιστικές παρατάξεις, κάθε πολίτη της πόλης μας, να συμμετέχουν στη σύσκεψη για τη διοργάνωση συγκέντρωσης και διαδήλωσης στα Τρίκαλα την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *