Επιτυχία της παρουσίασης του βιβλίου «ΑΝΘΡΩΠΟΥΦΥΛΑΚΕΣ» - Συνέντευξη του Π. Κοροβέση


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του βιβλίου «ΑΝΘΡΩΠΟΥΦΥΛΑΚΕΣ» του ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ που επανεκδόθηκε από τις «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ». Την παρουσίαση συνδιοργάνωσαν την Πέμπτη 12 Ιούνη, η ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και η ΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Περισσότερα από 70 άτομα παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου, παρόλο που από τη μία, ήταν η τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων για τον αγώνα ενός χρόνου των εργαζομένων της ΕΡΤ και από την άλλη, η πρώτη ημέρα του μουντιάλ.

Ο Π. Κοροβέσης παρουσίασε το βιβλίο του και σχολίασε τη σημερινή κατάσταση, με γλώσσα «καφενείου» που όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι η γλώσσα που μας επιτρέπει να μιλάμε στο «ίσια» μεταξύ μας, όπως στην Αγορά της αρχαίας Αθήνας. Η ομιλία του άναψε τη συζήτηση μ’ αποτέλεσμα να απαντήσει σε δεκάδες ερωτήσεις – τοποθετήσεις κι’ έτσι η εκδήλωση να τελειώσει στο Δημαρχείο στις 11:30 το βράδυ, για να συνεχιστεί όμως αργότερα σε ταβέρνα της πόλης όπου συν τις άλλοις απέδειξε στην πράξη ότι ο αγώνας είναι αγάπη για τη ζωή.

Την επόμενη ημέρα, στο δημοτικό στούντιο Τρικάλων της ΕΡΑ, έδωσε συνέντευξη στην Ελπίδα Κουτσογιάννη. Τη συνέντευξη αυτή μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *