Έκτακτη Ανακοίνωση: Αναστολή συγκέντρωσης 4 Ιούνη, ενάντια στους πλειστηριασμούς


 Ενημερώνουμε τον Τρικαλινό λαό, φορείς, σωματεία, συλλογικότητες κλπ, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωσή μας ενάντια στους πλειστηριασμούς που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 4 Ιούνη στις 3:00 το μεσημέρι στα Δικαστήρια. Η μη πραγματοποίηση της συγκέντρωσης αποφασίστηκε μετά από ενημέρωσή μας για επείγον έγγραφο που απέστειλε το Υπουργείο Δικαιοσύνης – Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα: «Διευκρινίσεις σχετικά με τη διενέργεια των πλειστηριασμών κατά την 4η Ιουνίου 2014 το οποίο κοινοποιείται σε όλα τα Δικαστήρια, τους Δικηγορικούς και Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους καθώς και τους Συλλόγους Δικαστικών Επιμελητών της χώρας και στο οποίο επισημαίνεται ότι αναστέλλεται η διενέργεια πλειστηριασμών, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι για την 4η Ιουνίου 2014 

Σχετικά με την πρόσκληση για τη συγκέντρωση που δημοσιεύθηκε σε ορισμένα έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά μέσα ενημέρωσης, πληροφορούμε ότι, χθες Τρίτη 3/6 στις 11:59π.μ., στάλθηκε με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στα τοπικά Μ.Μ.Ε. δελτίου τύπου της Λέσχης, με το οποίο καλούσαμε τους συμπολίτες μας, συλλογικότητες κ.α., για συμμετοχή ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, σήμερα Τετάρτη 4/6.
Λίγα μόλις λεπτά αργότερα από την αποστολή του πρώτου μηνύματος, ενημερωθήκαμε για το προαναφερόμενο επείγον έγγραφό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και γι’ αυτό στις 12:18μ.μ. (19 λεπτά αργότερα) στείλαμε, προς όλους τους αποδέκτες του προηγούμενου μηνύματος, νέο email με τίτλο «ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» με το οποίο ενημερώσαμε για το σχετικό έγγραφο του Υπ. Δικαιοσύνης σχετικά με την σημερινή αναστολή των πλειστηριασμών και παρακαλούσαμε να αγνοηθεί και να μην δημοσιευθεί το σχετικό δελτίο τύπου.
Παρόλα αυτά, σήμερα διαπιστώσαμε πως το δελτίο τύπου για τη συγκέντρωση δημοσιεύθηκε σε κάποια έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά μέσα ενημέρωσης, προφανώς λόγο της έντασης για το «κλείσιμο» της ύλης.

Για τον λόγο αυτό θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η σημερινή συγκέντρωση δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της αναστολής των πλειστηριασμών που αποφάσισε το Υπ. Δικαιοσύνης. Για κάθε νέα μας κινητοποίηση θα γίνει δημοσίευση στο blog της Λέσχης (http://lesxi-ergasias-trikalon.blogspot.gr/) καθώς και αποστολή σχετικού δελτίου τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *