29.01.2014, Επιτυχία της πρωτοβουλίας της Λέσχης ενάντια στους πλειστηριασμούς

Σε αναβολή της εκδίκασης σπιτιών δύο τρικαλινών, οδήγησε η παρέμβαση συμπολιτών το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων. Οι πλειστηριασμοί ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα, αλλά με τη συγκέντρωση πολλών τρικαλινών, αναβλήθηκαν για επόμενη ημερομηνία. Επρόκειτο για κινητοποίηση στην οποία είχε καλέσει η Λέσχη Εργασίας, Πολιτισμού και Αλληλεγγύης και μετείχαν και μέλη άλλων κινήσεων της πόλης.
Πρώτη επιτυχία κατά των πλειστηριασμών στα Τρίκαλα
Οι παριστάμενοι (περί τα 70 άτομα) διαμαρτυρήθηκαν για τους δύο πλειστηριασμούς στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι παριστάμενοι δεν ανήκαν αποκλειστικά και μόνο σε κάποιο κόμμα ή κόμματα, αλλά εξέφραζαν ουσιαστικά την αγωνία τους για το τι θα γίνει με το καυτό ζήτημα των πλειστηριασμών κατοικιών. 

pleist7 Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο γενικότερης προσπάθειας που ξεκίνησε η Λέσχη, ενάντια στους πλειστηριασμούς, τις κατασχέσεις και τις διακοπές ρεύματος, με βάση τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης προηγήθηκαν ενημερωτικές  εκστρατείες και συσκέψεις που, όπως φάνηκε, απέδωσαν, αφού τουλάχιστον δύο τρικαλινοί, θα καταφέρουν προς το παρόν να κερδίσουν χρόνο. Φυσικά, το θέμα δεν αφορά μόνο τα Τρίκαλα, αλλά όλη τη χώρα και όλους τους πολίτες.


pleist6
Πηγή: τρίκκηpress/ Σύνταξη Θανάσης Μιχαλάκης

Δείτε το σχετικό βίντεο του μέλους της Λέσχης Δημήτρη Τυμφαίου, από την πρωτοβουλιά της Λέσχης για την εκδήλωση ενάντια στους πλειστηριασμούς την Τετάρτη 29.01.2014 .

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *