Στηρίζουμε την εκδήλωση της Διασωματειακής Επιτροπής Τρικαλινών Φορέων & Κινημάτων

Τη στιγμή που διαλύεται κάθε ίχνος δημόσιας υγείας, που κλείνουν νοσοκομεία και παραδίδονται δομές πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε ιδιωτικά συμφέροντα, που παραμένουν κλειστές κλίνες ΜΕΘ οδηγώντας στο θάνατο συνανθρώπους μας, που στέλνουν στη διαθεσιμότητα και στην απόλυση εργαζόμενους στην υγεία, που στερούν την ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια περίθαλψη σε χιλιάδες ανθρώπους, που θέλουν να λειτουργήσουν τα νοσοκομεία σα να' ναι επιχειρήσεις με στόχο το κέρδος...
Είναι φανερό πως στα σχέδιά τους δε μας βλέπουν σαν ανθρώπους, μα σαν αριθμούς και κάποιους από εμάς σαν παράπλευρες απώλειες στο βωμό των αγορών, της ανταγωνιστικότητας και της πολιτικής των μνημονίων. Η υπόθεση της δημόσιας υγείας αποτελεί αγώνα κυριολεκτικά ζωής και θανάτου για όλη την κοινωνία και πρέπει να μετατραπεί σε ζήτημα αιχμής για όλες τις συλλογικότητες και τους πολίτες.
Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού καλεί τους Τρικαλινούς πολίτες να συμμετέχουν στην εκδήλωση της Διασωματειακής Επιτροπής Τρικαλινών Φορέων και Κινημάτων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο των Τρικάλων, με θέμα "Υγεία: δικαίωμα και όχι εμπόρευμα".
Λέσχη Εργασίας Αλληλεγγυής & Πολιτισμού

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *